‘Soepel en vlekkeloos’, dat is onze service volgens Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric heeft al een eeuw lang expertise in het maken en verkopen van elektronische apparaten. Anno 2022 gaat het dan om warmtepompen, airconditioning en klimaatsystemen voor zowel woningbouw als industriële projecten. Al een kwarteeuw huurt het bedrijf bij Groep Bolckmans in Ternat.

30 jaar geleden kwam er ook een Belgische tak van Mitsubishi Electric en nog eens vijf jaar later vond het bedrijf zijn nieuwe thuis bij Groep Bolckmans. “Wij zochten een centrale locatie, maar niet in het centrum van Brussel. Zo zijn we dan in de rand van Brussel terechtgekomen. Ternat is voor ons de ideale locatie om heel België te bedienen,” verklaart senior marketeer Thomas Pertry.

Het gebouw van Mitsubishi Electric is multifunctioneel. De unit beschikt over een magazijn met een extra verdieping, bureauruimtes, een showroom waar klanten de producten kunnen bekijken en op de bovenverdieping is er een prachtig opleidingscentrum met lunchroom en extra vergaderzalen. De unit is helemaal gerenoveerd door Groep Bolckmans naar de noden van Mitsubishi Electric. Thomas Pertry blikt tevreden terug op dat proces: “Het project is voor ons perfect verlopen. We konden voortdurend beroep doen op Groep Bolckmans om alle bouwtechnische en praktische zaken in orde te brengen die gepaard gaan met een renovatie.”

Ook na de renovatie bleven we in nauw contact met onze huurder om hen zo goed mogelijk te ontzorgen. En dat waardeert Mitsubishi Electric ook. “Als ik de service van Groep Bolckmans kort moet omschrijven, zou ik zeggen: Soepel en vlekkeloos,” besluit Pertry.