OTN Systems en Groep Bolckmans: “een open en positieve samenwerking”

Langs de oevers van het Albertkanaal in Olen worden de producten van OTN Systems ontwikkeld, geproduceerd en verzonden. Ook het administratieve centrum van het bedrijf heeft zijn plaats in Olen. Om alle verschillende afdelingen van het bedrijf onder één dak te kunnen centraliseren, werd in 2011 in gloednieuw gebouw ontworpen. “Wij zijn naar hier gekomen in september 2011, toen is het gebouw volledig opgetrokken op onze maat en naar onze wensen. Voor ons was het belangrijk om de combinatie van zowel productie als administratie te hebben in het gebouw. En dat is ook gelukt.”, herinnert Vice President Operations van OTN Systems Tom Geysen zich.

De site van OTN Systems bestaat uit drie delen die ongeveer evenveel ruimte beslaan: productiefaciliteiten, een R&D-lab en kantoren op de hoogste verdieping. Dat alles te midden van een prachtige groene omgeving. En dat is niet onbelangrijk voor OTN Systems. Tom Geysen: “Wij krijgen van over de hele wereld klanten op bezoek en we zitten hier in een bijzonder mooie omgeving aan het kanaal. Dat maakt het aantrekkelijk om klanten hier uit te nodigen”.

Als huurder hoeft OTN Systems zich geen zorgen te maken over praktische zaken in het gebouw. Groep Bolckmans neemt het facility management volledig op zich. Met onze service proberen we onze huurders zo veel mogelijk te helpen zodat ze zich kunnen focussen op hun core business. “De mensen van Groep Bolckmans zijn heel toegewijd en altijd bereikbaar. Die ontzorging is voor ons een heel belangrijk aspect. We hebben een zeer nauwe, open en positieve samenwerking”, besluit Tom Geysen.