Maatregelen rond het Coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19 virus) nemen wij als bedrijf onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de nodige maatregelen. Met deze maatregelen, willen wij de gezondheid van onze klanten en collega’s zoveel mogelijk beschermen alsook verdere verspreiding van het virus tegengaan.

Groep Bolckmans informeert u graag over de genomen maatregelen voor de komende weken.

Maatregelen bij Groep Bolckmans

Vanaf woensdag 18 maart 2020 werken al onze collega’s van thuis uit. Ondertussen zoeken we naar alternatieven voor de fysieke interne en externe meetings met klanten.

Omdat wij ons werk ondertussen wel graag zo goed mogelijk willen verderzetten, trachten we onze meetings te laten doorgaan via een telefoon- of videogesprek. Dankzij de aard van ons bedrijf, kunnen wij onze dienstverlening gelukkig gewoon van thuis uit verderzetten. Wij voorzien daarom geen onderbreking van lopende interventies of projecten tenzij anders werd besproken met onze huurders - eindklanten. Wel kunnen wij niet garanderen dat onze aannemers ter plaatse kunnen komen en zullen hier creatief moeten mee omgaan en dit zowel voor interventies als de lopende projecten. In overleg met u, zullen wij de mogelijkheden bekijken die haalbaar zijn.

Onze medewerkers blijven gewoon bereikbaar tijdens de kantooruren via mail en telefonisch op ons algemeen nummer 03 633 90 70. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet om ons te bellen of te contacteren via ons contactformulier.

 

Vriendelijke en vooral gezonde groeten ,

Het Groep Bolckmans Team