Lutze: “Ik kan Groep Bolckmans alleen maar aanbevelen”

Als onderdeel van de Lutze Group is Lutze Process een belangrijke speler in de zand- en grindwereld. Het bedrijf verdeelt en onderhoudt breek- en zeefmachines, slurrypompen, baggerpompen en ander zwaar equipment.

Alle activiteiten van Lutze Process gebeuren vanuit de site in Ternat. Daarnaast doet de unit ook dienst als administratieve hoofdzetel van Lutze Conveying Belux. Bruno Vormezeele, verantwoordelijke van Lutze Process, zocht vooral een pand dat goed bereikbaar was: “We zaten vroeger in Groot-Bijgaarden en we wilden vooral dat de bereikbaarheid voor onze medewerkers goed bleef.”

Vier jaar geleden kwam Lutze bij Groep Bolckmans terecht. Bij de oprichting van de Lutze Process-afdeling was het bedrijf op zoek naar een unit met zowel kantoor- als magazijnruimte. Het pand in Ternat stond toen nog leeg. Groep Bolckmans is samen met Lutze rond de tekentafel gaan zitten en ontwierp in samenspraak de inrichting. “Groep Bolckmans heeft goed naar ons geluisterd. We hebben de inrichting in samenspraak gedaan en dat heeft geresulteerd in een geslaagd ontwerp.”, blikt Vormezeele terug.

Groep Bolckmans wil altijd kort op de bal spelen om zijn huurders zo goed mogelijk te ondersteunen. En dat merken ze ook bij Lutze: “De samenwerking met Groep Bolckmans verloopt zeer professioneel. Ze zijn zeer reactief als we vragen hebben en ondersteunen ons zodat we zelf niet te veel aandacht aan het algemene onderhoud moeten schenken. Ik kan samenwerken met Groep Bolckmans alleen maar aanbevelen want ze zijn heel correct.”, besluit Vormezeele.