'Groep Bolckmans is een schakel in het Jugetra-verhaal'

Met een grootte van 18.000m2, 22 laadkades én kantoorruimte voldeed de unit van Groep Bolckmans perfect aan de eisen van Jugetra. Na een paar kleine aanpassingen kon Jugetra helemaal opstarten in Olen. ‘Het pand was leeg toen we hier aankwamen, we hebben zelf rekken geplaats met een capaciteit van 23.000 palletplaatsen. Groep Bolckmans heeft eerst nog het dak vernieuwd en ook zonnepanelen geplaatst.’, vertelt gedelegeerd bestuurder Wim Gorts.

Duurzaamheid staat centraal bij Groep Bolckmans. Naast zonnepanelen plaatsten we enkele jaren geleden ook onze eerste windmolen, vlak naast het gebouw van Jugetra. Gorts: ‘Dat duurzaam verhaal is heel belangrijk vandaag. De prijzen stijgen alsmaar en dan wordt alternatieve energie belangrijk, en dan vooral duurzame energie.'

Onder de windmolen en zonnepanelen bedient Jugerta zijn klanten met zowel crossdocking, middellangetermijnopslag als langetermijnopslag. En met de aansluitende kantoren kan het team snel en efficiënt werken. Als huisbaas ondersteunt Groep Bolckmans zijn huurder waar mogelijk. ‘De grote sterkte van Groep Bolckmans is dat ze een goed team hebben. Ze spelen zeer kort op de bal en dat maakt dat ze voor ons echt een hulpmiddel zijn, een schakel in het Jugetra-verhaal.’, besluit Gorts.