Bleckmann prijst onze no-nonsense aanpak

Eind 2010 kwam Bleckmann bij de Groep Bolckmans-familie. Als logistieke speler in de mode- en lifestylesector was het bedrijf op zoek naar een goed bereikbare unit in Gent. Via een makelaar kwam Bleckmann bij ons terecht en vond het zijn nieuwe thuis in onze unit in de Korte Mate in Gent.

Bleckmann heeft wereldwijd meer dan 30 sites, goed voor in totaal 900.000 m2 aan magazijnruimte. De unit in Gent heeft een oppervlakte van 30.000 m2 en is onderverdeeld in drie verdiepen. Bleckmann bedient vanuit Gent verschillende klanten en focust zich in de Korte Mate vooral op pick- en pack-activiteiten voor de e-commerce.

Mede-oprichter Steven Rymenans herinnert zich nog de eerste kennismaking met het gebouw: “Het pand van Groep Bolckmans was al afgewerkt en in onze ogen klaar om onmiddellijk in te trekken.” In het voorbije decennium werden toch nog enkele aanpassingen gedaan aan het gebouw. Zo werden er zonnepanelen geïnstalleerd, werden de kantoren aangepakt en kreeg de verlichting een make-over.

Steven Rymenans blikt terug op een vlotte samenwerking: “We hebben een goede verstandhouding met de mensen van Groep Bolckmans. We communiceren vlot met elkaar en zo kunnen we heel kort op de bal spelen.”

“Ik denk dat Groep Bolckmans een no-nonsense aanpak heeft en zeer kwaliteitsvolle gebouwen aflevert op belangrijke locaties voor ons. De korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij onze klanten ook goed kunnen bedienen,” besluit Rymenans. Ook wij bij Groep Bolckmans kijken uit naar een aangename verderzetting van deze boeiende langetermijnsamenwerking!