Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws & updates van ons (bedrijfs)vastgoed.

Te huur in Olen

Ondernemen vanuit hartje Kempen? Groep Bolckmans maakt het mogelijk met dit bedrijfspand in Olen.

 

Te huur in Antwerpen

Dankzij Groep Bolckmans werk jij binnenkort vanuit de haven van Antwerpen.

Te huur in Boom

Ligt jouw ideale bedrijfslocatie in een rustige omgeving dicht bij Antwerpen? Ook ten zuiden van het Antwerpse heeft Groep Bolckmans hét ideale bedrijfspand voor jou.

 

 

 

Te Koop in Ravels

Liggen jouw bedrijfsactiviteiten verspreid tussen de Kempen en Nederland? Dat is deze prachtige locatie ideaal gelegen!

 

 

Te huur: Everdongenlaan Turnhout

Groep Bolckmans pakt weer uit en dit keer met niets minder dan de historische site waar ooit stripuitgeverij “Proost” gevestigd was.

 

Interview Ronny Bolckmans voor Ontbijtclub Kempen

In de laatste editie van het magazine van Ontbijtclub Kempen werd Ronny Bolckmans in de kijker gezet. Lees hier het volledig interview met onze gedelegeerd bestuurder.

 

 

Uitnodiging infodag Bruegel

Schrijf u hier in voor de infodag van zaterdag 15 oktober 2022, en ontdek de voordelen van wonen in Bruegel!

 

 

 

'Groep Bolckmans is een schakel in het Jugetra-verhaal'

Veertig jaar gelden richtten Jules en Gerda het bedrijf Jugetra op. Het Kempische transportbedrijf focuste aanvankelijk vooral op transport, maar rond de eeuwwisseling kwam daar ook een logistiek deel bij. De vraag naar logistiek steeg en Jugetra moest op zoek naar een nieuw pand. In 2010 nam het bedrijf zijn intrek in het pand van Groep Bolckmans in Olen.

OTN Systems en Groep Bolckmans: “een open en positieve samenwerking”

OTN Systems levert wereldwijd telecommunicatiesystemen. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en kende de laatste vijf jaar een stevige groei. Met een nieuw hoogtechnologisch productengamma kan het Kempische bedrijf, dat recent werd overgenomen door multinational Belden, concurreren met de grote telecombedrijven van deze wereld.

Ben Becker: één telefoontje naar Groep Bolckmans en het is geregeld

Al meer dan 100 jaar heeft internationaal transportbedrijf Ben Becker ervaring in de logistieke sector. Het Nederlandse familiebedrijf heeft drie vestigingen in de Benelux, waarvan twee in Nederland en één in België.

 

 

Tailormade Logistics en Groep Bolckmans: een geslaagd huwelijk

Tailormade Logistics is een grote logistieke speler met 25 sites in acht verschillende landen. Met een vloot van 500 opvallend gele vrachtwagens en 1.000 trailers bedient TML een uitgebreide waaier aan klanten, van de mode-industrie tot reverse logistics.

Lutze: “Ik kan Groep Bolckmans alleen maar aanbevelen”

Als onderdeel van de Lutze Group is Lutze Process een belangrijke speler in de zand- en grindwereld. Het bedrijf verdeelt en onderhoudt breek- en zeefmachines, slurrypompen, baggerpompen en ander zwaar equipment.

Ambulance Centrum is blij met Groep Bolckmans

In 1991 begon Ambulancecentrum Antwerpen als lokale ziekenvervoerder in de Rupelstreek. 30 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Vlaanderen. Vorig jaar opende het bedrijf zijn nieuwe hoofdkantoor in Boom, in een unit van Groep Bolckmans.

Bleckmann prijst onze no-nonsense aanpak

Eind 2010 kwam Bleckmann bij de Groep Bolckmans-familie. Als logistieke speler in de mode- en lifestylesector was het bedrijf op zoek naar een goed bereikbare unit in Gent. Via een makelaar kwam Bleckmann bij ons terecht en vond het zijn nieuwe thuis in onze unit in de Korte Mate in Gent.

‘Soepel en vlekkeloos’, dat is onze service volgens Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric heeft al een eeuw lang expertise in het maken en verkopen van elektronische apparaten. Anno 2022 gaat het dan om warmtepompen, airconditioning en klimaatsystemen voor zowel woningbouw als industriële projecten. Al een kwarteeuw huurt het bedrijf bij Groep Bolckmans in Ternat.

Groep Bolckmans geeft iconisch pand in Turnhout een tweede ecologisch leven

Onze huurder "Drukkerij Proost" legde in 2015 de boeken neer. Op hun voormalige site startte Groep Bolckmans een renovatieproject.

'Groep Bolckmans is een professionele partner', zegt Your Suit.

Al meer dan een halve eeuw maakt kledingspecialist Van Den Bril de man. Michael Van Den Bril is de derde generatie van het familiebedrijf. Hij richtte vijf jaar geleden 'Your Suit' op, een travelling tailor company dat de klanten nog beter bedient.

'Vlot en vlekkeloos', dat is onze service volgens EB Projects

EB Projects uit Herentals startte in 1978 onder de naam EuroBuro. In 2009 kreeg het bedrijf een make-over: de naam werd gewijzigd naar EB Projects en de drie aparte sites werden onder één dak samengebracht in onze gebouwen in de Toekomstlaan in Herentals.

Impermo looft onze snelle opvolging

Impermo is sinds 2020 huurder van onze unit in Geel. De nieuwe vestiging van Impermo in Geel werd al in juli 2017 opgericht, maar pas in 2020 werd Groep Bolckmans eigenaar van dit pand. Tijdens de overname probeerden we de impact voor Impermo minimaal te houden. Ching Timmermans, vestigingsverantwoordelijke van Impermo Geel, blikt dan ook terug op een vlotte overgang. ‘De overgang naar de nieuwe eigenaar is eigenlijk heel geleidelijk verlopen. Na een eerste kennismaking met Groep Bolckmans hebben we gegevens uitgewisseld. We mochten hen direct contacteren als er problemen zouden zijn. Die draad werd doorgetrokken en ze waren altijd bereikbaar.’

Innovatie in Gentse haven met Deschacht en F-BUILD

Momenteel bouwen we in de Gentse havenzone een magazijnencomplex van ruim 15.000 m² en daarbij gebruiken we heel wat innovatieve technieken. 

'Groep Bolckmans is continu betrokken', vertelt BuzziSpace

BuzziSpace maakt over heel de wereld werkomgevingen prettiger. Dat doen ze vooral door de akoestiek te sturen door middel van een ruim portfolio aan meubelen en bureelaccessoires.

'Groep Bolckmans is een groot bedrijf met een familiaal karakter', aldus Terrendis

Terrendis is dé specialist in voorgeïsoleerde kunststofleidingen. Dit soort leidingen worden gebruikt in warmtenetten en zijn een echte nichemarkt. Wereldwijd zijn er slechts een vijftiental producenten. Terrendis is de enige in België en verricht al het werk vanuit hun site in Gent-Zeehaven.

A&D waardeert onze persoonlijke aanpak

François Andries richtte in 1998 samen met zijn schoonzoon Filip Daems A&D Quality Constructions op. Het schrijnwerkersbedrijf specialiseert zich in interieurschrijnwerk: van keukens tot ingemaakte kasten, trappen en binnendeuren.

TMS: Groep Bolckmans communiceert heel open

Technical Maintenance Service (TMS) is een installatiebedrijf in sanitair, verwarming en ventilatie. TMS geeft zijn klanten een totale service, met een eigen projectafdeling, service-afdeling en een 24/7-bemande temperatuur bewakingsdienst voor de klanten. Om al deze afdelingen goed samen te laten werken kwam TMS bij Groep Bolckmans terecht in de unit te Ternat.

Nieuwe bewoner in onze windmolen in Olen

Sinds 2019 heeft Groep Bolckmans een eigen windmolen aan de Industrielaan in Olen. Groep Bolckmans investeerde zelf in de bouw en ontwikkeling van de windmolen en staat ook in voor de uitbating ervan. Onze windmolen voorziet elk jaar 1.100 gezinnen van groene stroom. Sinds kort huist er een nieuwe inwoner in onze windmolen. Misschien kent u hem wel: Kabouter Wesley, de stripfiguur van Jonas Geirnaert.

Heb je ons gezien in het Voka Magazine?

Heb je ons gezien in het magazine van Voka? In de rubriek 'De Kantine' ontdek je hoe we bij Groep Bolckmans lunchen: op ons prachtig dakterras met een ongelooflijk zicht op het water. 

Maatregelen rond het Coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19 virus) nemen wij als bedrijf onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de nodige maatregelen.